Workshop med de grønne bolde v/ Birthe Brosolat

Workshop søndag d. 2. december 2018

”Selvmassage med de grønne bolde” - 2 timers velvære og tid til dig selv.


På workshoppen vil du …Få rullet, strukket og masseret din krop på de grønne bolde, blive guidet til at bruge åndedrættet til at øge afspændingen og få inspiration til, hvordan du kan bruge de grønne bolde i derhjemme.


Denne workshop er for dig, som …
Vil investere 2 timer i at af få afspændt hele kroppen, som godt kan li’ at træne i et stille og roligt tempo og som trænger til lidt slappe af.

Sådan foregår det …Vi arbejder systematisk kroppen igennem fra top til tå,forside og bagside med selvmassage ved hjælp af de grønne bolde. Vi ligger, står eller sidder på boldene og kombinerer åndedrættet med små målrettedebevægelser for at forstærke effekten af selvmassagen. Øvelserne bliver lavet i et stille og roligt tempo, så bindevæv og muskler kan nå at give sig. 


Tid og sted: Søndag, den 2. december kl. 10.00-12.00 i vores dejlige lokaler hos Moving Mensch Pilates, Jernbane Allé 45, 2. sal, 2720 Vanløse.


Pris: 420,- incl. 2 grønne bolde og en kort vejledning til hvordan du kan bruge dem. Tilmeld dig ved at betale online. Der er begrænset plads, maks. 8 deltagere, så skynd dig at sikre dig din plads. Husk, at din tilmelding er bindende og beløbet ikke refunderes.

Underviser Birthe Brosolat

0
Feed