Om Pilates hos Moving Mensch?

Prøv en gratis prøvetime - Moving Mensch Pilates

Prøv en gratis prøvetime

Har du trænet Pilates før, kan du benytte dig af en gratis prøvetime på et af vore hold. På den måde kan vi finde frem til det hold og niveau, der er det rette for dig og giver de optimale forudsætninger for en effektiv træning.

Book en time
Hvilket hold skal jeg vælge? - Moving Mensch Pilates

Hvilket hold skal jeg vælge?

Vi hjælper dig gerne med at finde det rette niveau og hold til dig efter en intro-eller prøvetime. Undervisningen foregår på små hold med ca. 6-8 personer, så vi kan tilpasse træningen bedst muligt til dig og du kan få mest muligt af undervisningen. Læs mere om vore hold her

Hvad skal man kunne for at træne Pilates? - Moving Mensch Pilates

Hvad skal man kunne for at træne Pilates?

Du behøver ikke have nogen forudsætninger for at træne Pilates. Alle uanset alder, fysik og
køn kan have have gavn af træningen.

Vi træner på små hold, så der er mulighed for at tage hensyn til netop dig og din krop.

Intro på hold - - Moving Mensch Pilates

Intro på hold

Til vores intro på hold vil I være en lille gruppe på ca. 6-8 personer, der kun har lidt eller intet kendskab til Pilates. Her taler vi om grundprincipperne, prøver nogle af de grundlæggende øvelser og får en fornemmelse af at rekruttere den stabiliserende muskulatur. Intro på hold er ikke et fortløbende hold men enkeltstående klasser med nye deltagere ca. hver 3-4. uge, oftest lørdag kl. 12.00. Timen er gratis.

Intro som enetime - Moving Mensch Pilates

Intro som enetime

Bestiller du en intro som enetime, vil vi fokusere på hvilke behov du har. Det kan være, du kender meget eller lidt til Pilates, og gerne vil have en dybere forståelse af træningen. Vælger du intro som enetime betales der for 1 enetime. Se priser her.

Afbud til Intro som enetime skal ske senest 24 timer før, ellers faktureres det fulde beløb. 

Hvad skal jeg have på ? - Moving Mensch Pilates

Hvad skal jeg have på ?

Behageligt træningstøj, som du har det godt i og kan bevæge dig i. Der bruges ikke sko, men af hygieniske årsager anbefales strømper.


Vi beder dig  begrænse brugen af parfume på studiet, da flere af vore kunder lider af parfumeallergi.

Hvor lang tid varer træningen? - Moving Mensch Pilates

Hvor lang tid varer træningen?

Hver lektion varer 60 min., uanset om du træner på hold eller enetimer. Efterfødselspilates er dog 70 min. pr. lektion og Teen Pilates 45 min

Hvor ofte skal jeg træne? - Moving Mensch Pilates

Hvor ofte skal jeg træne?

Jo oftere du træner, desto hurtigere vil du opnå resultater. Vi anbefaler 1 - 2 gange om ugen for at mærke og se træningens gode effekt på kroppen og for at få god forståelse af Pilates.

Der er ikke nogen hold der passer mig? - Moving Mensch Pilates

Der er ikke noget hold der passer mig?

Fandt du ikke lige netop det hold eller de tider du var ude efter, så send os en mail med din forespørgsel. Vi prøver hele tiden at følge med de ønsker og behov vore kunder har og hører gerne fra dig med netop dine ønsker.

Prøv en gratis introtime på hold 

Book nu

 Oplysninger om tilmelding & betaling

Ved holdtilmelding tilmelder du dig et eller flere hold og følger dem kvartalsvis. Tilmelding er bindende. I tilfælde af, at du skulle være forhindret, kan du ved at melde afbud senest 24 timer før booke en erstatningstime på et af vore andre hold. Erstatningstimen skal tages indenfor den samme betalingsperiode. Afbud såvel som booking af erstatningstimer kan foretages online eller ved henvendelse til Moving Mensch Pilates. Ved udeblivelse til enetimer eller senere afbud end 24 timer før faktureres det fulde beløb.


Book din første træningsdag i Online Booking og betal derefter via online betalingen eller via bankoverførsel. Derefter booker vi dig for hele betalingsperiodensperioden.


Moving Mensch Pilates forbeholder os ret til at aflyse eller sammenlægge duet- og holdtimer, såfremt der er for få tilmeldte. Der vil dog tilbydes træning på et alternativt tidspunkt.

Info om introtime

Tilmelding til Pilates intro er nødvendig, og vi bliver også glade for en besked, hvis du skulle blive forhindret. Intro på hold er gratis og uforpligtigende.


Vi anbefaler, at du første gang kommer lidt før lektionens start, så du har tid til at klæde om og udfylde et spørgeskema. Vi vil gerne vide lidt om evt. nuværende eller tidligere skader, og om der er nogle særlige hensyn vi skal tage i forhold til din træning, samtidigt giver det os indblik i dine ønsker og mål med træningen.


Fik du ikke svar på dit spørgsmål?


Du er meget velkommen til at kontakte os på mail info@movingmensch.dk og tlf. 61608716