Pilates efter fødslen

Pilates er en optimal måde at opbygge kroppen grundigt efter fødslen. Der er fokus på brug af bækkenbund og mavemuskler, men også på afspænding af f.eks. ryg og nakke. Vi vejleder dig desuden i hvordan du træner, hvis du har rectus diastase eller har fået kejsersnit.  Målet er, at du skal opnå en god kropsfornemmelse såvel som øget velvære og styrke i en tid, hvor du og din krop er udfordret af løft og manglende nattesøvn. Du kan begynde at træne 6 uger efter fødslen, eller når din krop er helet. Holdene er af 70 minutters varighed, så der er god tid til både dig og dit barn! Barnevogne må gerne placeres i opgangen, og du kan tage lift eller barnevognskasse med i elevatoren op til 2. sal. Der er ikke efterfødselshold i juli.

Book en gratis prøvetime på et efterfødselshold

Book nu
Vil du prøve Pilates?

Vil du prøve Pilates?

Har du tidligere prøvet Pilates, kan du booke dig på et hold i vores online booking; ellers anbefaler vi at du booker en gratis introtime.

Læs mere
Vores hold

Se vores andre hold

Vi har Pilateshold for alle fra begyndere til øvede, teenagere, såvel som gravid- & efterfødselshold. Er du  til træning på Reformeren, har vi duet- & enetimer.

Læs mere
Kontakt os

Kontakt

Kunne du tænke dig at prøve Pilates, eller har du spørgsmål – så kontakt os her.Læs mere

" Hos Moving Mensch oplever jeg en utrolig professionel og engageret tilgang til Pilates. Samtidig er der altid en afslappet og hyggeligt. Pilates giver mig en meget større kropsbevidsthed, hvilket hjælper mig til at yde mit bedste og have overskud i hverdagen."

Nina S

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

" Vi har stor fornøjelse af Pilates, der hjælper med til at holde smidigheden ved lige, kroppen fri for spændinger og knogler på rette sted. Desuden er vi som mor og datter glade for at have en fælles interesse, som giver os mulighed for kvalitetstid sammen på en sjov og givende måde."

Rosalia og Lone

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse