Intro til Pilates

Har du ikke har gået til Pilates før, anbefaler vi en introtime, for at du kommer godt i gang. Her bliver du præsenteret for grundprincipperne, og du får en fornemmelse af Pilatesteknikken. På intro- og begynderhold går vi i dybden med grundprincipperne, så du bliver fortrolig med Pilatesteknikken og får det bedste udbytte af træningen. Vi afholder gratis introtimer på hold ca. 1-2 gange pr. måned, typisk lørdage kl. 12.00-13.00. Se næste dato på forsiden eller i online booking.


Prøv en introtime på hold

Book nu
Vil du prøve Pilates?

Vil du prøve Pilates?

Har du tidligere prøvet Pilates, kan du booke dig på et hold i vores online booking; ellers anbefaler vi at du booker en gratis introtime.

Læs mere
Vores hold

Se vores andre hold

Vi har Pilateshold for alle fra begyndere til øvede, teenagere, såvel som gravid- & efterfødselshold. Er du  til træning på Reformeren, har vi duet- & enetimer.

Læs mere
Kontakt os

Kontakt

Kunne du tænke dig at prøve Pilates, eller har du spørgsmål – så kontakt os her.Læs mere

" Hos Moving Mensch oplever jeg en utrolig professionel og engageret tilgang til Pilates. Samtidig er der altid en afslappet og hyggeligt. Pilates giver mig en meget større kropsbevidsthed, hvilket hjælper mig til at yde mit bedste og have overskud i hverdagen."

Nina S

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

" Vi har stor fornøjelse af Pilates, der hjælper med til at holde smidigheden ved lige, kroppen fri for spændinger og knogler på rette sted. Desuden er vi som mor og datter glade for at have en fælles interesse, som giver os mulighed for kvalitetstid sammen på en sjov og givende måde."

Rosalia og Lone

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse