Pilates for Gravide

Er du gravid, skal du have det bedst muligt! Du har brug for en sund og stærk krop til at bære dig igennem graviditet og fødsel. Hos os kan du træne uden at overbelaste kroppen, og der tages hensyn til dig, alt efter hvordan du har det og hvilket trimester du befinder dig i. Pilates giver en god kropsfornemmelse, styrke og velvære graviditeten igennem. Det er en ideel måde at træne kroppen på - både op til og efter fødsel. Har du ikke trænet Pilates før, så kontakt os for en introtime eller book en prøvetime på holdet for gravide.

Finder du ikke gravidholdet i vores online booking, kontakt os da på info@movingmensch.dk for information om opstart af næste hold for gravide. Gravidholdet holder sommerpause i juli.

Book en gratis prøvetime på vores hold for gravide

Book nu
Vil du prøve Pilates?

Vil du prøve Pilates?

Har du tidligere prøvet Pilates, kan du booke dig på et hold i vores online booking; ellers anbefaler vi at du booker en gratis introtime.

Læs mere
Vores hold

Se vores andre hold

Vi har Pilateshold for alle fra begyndere til øvede, teenagere, såvel som gravid- & efterfødselshold. Er du  til træning på Reformeren, har vi duet- & enetimer.

Læs mere
Kontakt os

Kontakt

Kunne du tænke dig at prøve Pilates, eller har du spørgsmål – så kontakt os her.Læs mere

" Hos Moving Mensch oplever jeg en utrolig professionel og engageret tilgang til Pilates. Samtidig er der altid en afslappet og hyggeligt. Pilates giver mig en meget større kropsbevidsthed, hvilket hjælper mig til at yde mit bedste og have overskud i hverdagen."

Nina S

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

" Vi har stor fornøjelse af Pilates, der hjælper med til at holde smidigheden ved lige, kroppen fri for spændinger og knogler på rette sted. Desuden er vi som mor og datter glade for at have en fælles interesse, som giver os mulighed for kvalitetstid sammen på en sjov og givende måde."

Rosalia og Lone

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse