Moving Mensch er Pilates for dig

Moving Mensch Pilates er et velfunderet pilatesstudie beliggende i skønne, lyse lokaler lige midt i Vanløse. 

Vi er lokale - men med et stærkt internationalt udsyn!

Vort engagerede team af undervisere er alle certificerede fra anerkendte pilatesuddannelser. Vi er specialister inden for vort felt og dygtiggør os hele tiden indenfor Pilates og anden relateret træning på kurser i ind- og

udland. Det gør Moving Mensch Pilates til et spændende og dynamisk sted for Pilates, et sted hvor nærvær og kvalitet i undervisningen er i fokus.

Moving Mensch er Pilates for alle undervist med hjerte & professionalisme!

Vore undervisere

Charlotte Rasmussen - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Charlotte

Charlotte Rasmussen er indehaver af moving mensch pilates og certificeret Body Control Pilates Instruktør fra The Body Control Association i London. Certificeret i Matwork samt uddannet i Pilates maskinerne Reformer, Cadillac & Chair samt Pilates & Pregnancy. Er Supervising Teacher i Matwork og del af Body Controls Pilates Association's danske Teacher Trainer Team. Videreuddanner sig pt indefor Body Reading/Conscious Embodiment.


Charlotte Rasmussen har siden 1995 arbejdet som moderne danser og koreograf, og sammenlagt har hun mere end 25 års undervisningserfaring indenfor dans, Pilates og anden kropstræning.

Birthe Brosolat - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Birthe

Birthe Brosolat arbejder som freelance pilatesunderviser. Hun underviser hos Moving Mensch Pilates i workshops, holdundervisning, advanced matwork, samt enetimer. Hun er Studio Master Teacher og har dermed den højeste certificering som Pilatesinstruktør, uddannet fra Body Control Pilates i London, med i alt 30 års erfaring i at undervise i bevægelse og dans.


Birthe er desuden Teacher Trainer og Supervising teacher for The Body Control Association. Er uddannet i Back4Good®, Anatomy Trains®  og Franklin Method


Ditte Teildorf - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Ditte

Ditte Teildorf er uddannet kgl. Balletdanser på det Kongelige Teater. Hun har beskæftiget sig med pilates i hele sin dansekarriere og tog allerede i 1996 og 1997 til New York for at studere Pilates. Ditte Teildorf er certificeret Pilates instruktør fra Balanced Body.Ditte har brugt Pilates i professionelt øjemed under hele sin 16 års karriere som balletdanser, både som generel skadesforebyggelse og genoptræning efter skader og to fødsler. Hun bruger nu sin lange erfaring i at arbejde med kroppen og sit indblik i Pilates som underviser hos Moving Mensch Pilates.

Jennifer Wagstaff - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Jennifer

Jennifer Wagstaffe er uddannet balletdanser fra Central School of Ballet i London og er til daglig danser på Tivoli Ballet Teater. Hun er certificeret Pilates Matwork og Reformer instructor fra Balanced Body og fra 2015 fast tilknyttet Moving Mensch Pilates.


Om sin tilgang til Pilates udtaler hun:

"Pilates har gjort en stort forskel for både mig og min karriere, og jeg ønsker at give den kundskab videre. Jeg kan godt lide, at man i Pilates, ligesom ballet, aldrig er færdig, der er altid en ny udfordring. Det er en rejse som man aldrig blive træt af".


Jennifer er desuden  uddannet i Dance for Parkinson's.

Helle

Helle Friang er uddannet på ballet akademien i Stockholm og har siden 2010 arbejdet som freelance danser. Hun er uddannet i Stott pilates hos Michael Christensen og underviser
i matwork, reformer, ballet og contemporary
dance.

Om sin tilgang til Pilates udtaler hun:
”Da jeg først begyndte at forstå pilates udviklede jeg mig også som danser. Jeg blev stærkere og min forståelse for dans og krop blev markant forbedret. Jeg besluttede derfor at uddanne mig til pilates træner, og min passion for at videregive den aha oplevelse, som jeg selv oplevede er stor.”


Helles mål er, at vi går fra en klasse og føler os stærkere end da vi kom, mærker styrken, center, samtidig med at vi føler en frigørelse/frihed og en lethed i vores led og muskler.Marie-Claire (MC)

Marie-Claire er uddannet balletdanser og har en lang professionel danserkarriere bag sig. Hun har siden 2010 boet i København og danset bl.a. på Pantomimeteatret.  Pilates har været en del af
hendes liv og træning siden hun var 10, men det var ikke før hun fandt Body Control Pilates, at hun blev ”hooked”. Pilates hjalp, efter Marie-Claires egen udtalelse, hende tilbage på scene efter 1. graviditet i hendes bedste form
nogensinde.

Om sit mål som underviser udtaler hun:
“I love to teach, the feeling of helping people, seeing improvement and to empower
others is like nothing else!”

Marie-Claire er uddannet matwork instruktør fra Body Control Pilates. Marie-Claire taler dansk, men underviser oftest på sit engelske modersmål.

Dorte


Dorte er studiets mest erfarne og rutinerede underviser. Hun er uddannet hos Alan Herdman i London og har bl.a. undervist i foreningsregi, hos Body Control Studio mv. Hun har været tilknyttet Moving Mensch Pilates som vikar siden 2010 og er nu tilknyttet studiet som fast underviser.

Hun er uddannet på Skolen for Moderne Dans og har i 20 år turneret med scenekunst i ind- og udland.


Dorte underviser i Pilates og  fascia orienteret træning med videreuddannelse bl.a. inden for Z-health.


Malene


Malene er uddannet, og har mange års erfaring, som moderne og teater danser. Hun er en certificeret Comprehensive Pilates Instruktør fra Balanced Body ved Lesley Powell i New York City. Certificeret i Pilates MAT, Reformer, Cadillac, Chair & Barrels med erfaring i Pilates for folk med Scoliosis.

Om sin tilgang til Pilates udtaler hun: Jeg blev første gang introduceret til Pilates på min danse uddannelse på LABAN i London. Ligesiden har Pilates været en grundsten i min kropstræning og i mit arbejde med at opbygge og vedligeholde et sundt og levende forhold til min krop.

Malene ved at det for nogen kan være en udfordring at finde motivationen til at fortsætte med at bevæge kroppen igennem hele livet. Især hvis der kommer skader til. Hvis hun kan gøre en forskel og motivere til at komme videre igennem en skadesforløb, eller til at vedligeholde formen, så er det for hende en rigtig god dag.

Lisa


Lisa er uddannet Comprehensive BASI Pilatesinstruktør i Danmark og Tyskland, hvor hun

oprindeligt komme fra. Lisa har bl.a. en baggrund i dans, men Pilates har været trofast følgesvend i en lang årrække. Lisa videreuddanner sig
hele tiden og har en stor nysgerrighed for både Pilates og beslægtede
træningsformer.
Om sin tilgang til Pilates fortæller hun:I min undervisning lægger jeg vægt på at alle deltagere får en positiv bevægelsesoplevelse og går hjem med en stærk krop og et afslappet sind. Derudover sørger jeg selvfølgelig for at imødekomme deltagernes niveau og tilbyder alternativer mht. evt. skader/ begrænsninger. Lisa underviser hold, såvel som enetimer.