Moving Mensch er Pilates for dig

Moving Mensch Pilates er et velfunderet pilatesstudie beliggende i skønne, lyse lokaler lige midt i Vanløse. 

Vi er lokale - men med et stærkt internationalt udsyn!

Vort engagerede team af undervisere er alle certificerede fra anerkendte pilatesuddannelser. Vi er specialister inden for vort felt og dygtiggør os hele tiden indenfor Pilates og anden relateret træning på kurser i ind- og

udland. Det gør Moving Mensch Pilates til et spændende og dynamisk sted for Pilates, et sted hvor nærvær og kvalitet i undervisningen er i fokus.

Moving Mensch er Pilates for alle undervist med hjerte & professionalisme!

Vore undervisere

Charlotte Rasmussen - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Charlotte

Charlotte Rasmussen er indehaver af moving mensch pilates og certificeret Body Control Pilates Instruktør fra The Body Control Association i London. Certificeret i Matwork samt uddannet i Pilates maskinerne Reformer, Cadillac & Chair samt Pilates & Pregnancy. Er Supervising Teacher i Matwork og del af Body Controls Pilates Association's danske Teacher Trainer Team. Videreuddanner sig pt indefor Body Reading/Conscious Embodiment.


Charlotte Rasmussen har siden 1995 arbejdet som moderne danser og koreograf, og sammenlagt har hun mere end 25 års undervisningserfaring indenfor dans, Pilates og anden kropstræning.

Birthe Brosolat - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Birthe

Birthe Brosolat arbejder som freelance pilatesunderviser. Hun underviser hos Moving Mensch Pilates i workshops, holdundervisning, advanced matwork, samt enetimer. Hun er Studio Master Teacher og har dermed den højeste certificering som Pilatesinstruktør, uddannet fra Body Control Pilates i London, med i alt 30 års erfaring i at undervise i bevægelse og dans.


Birthe er desuden Teacher Trainer og Supervising teacher for The Body Control Association. Er uddannet i Back4Good®, Anatomy Trains®  og Franklin Method


Ditte Teildorf - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Ditte

Ditte Teildorf er uddannet kgl. Balletdanser på det Kongelige Teater. Hun har beskæftiget sig med pilates i hele sin dansekarriere og tog allerede i 1996 og 1997 til New York for at studere Pilates. Ditte Teildorf er certificeret Pilates instruktør fra Balanced Body.Ditte har brugt Pilates i professionelt øjemed under hele sin 16 års karriere som balletdanser, både som generel skadesforebyggelse og genoptræning efter skader og to fødsler. Hun bruger nu sin lange erfaring i at arbejde med kroppen og sit indblik i Pilates som underviser hos Moving Mensch Pilates.

Jennifer Wagstaff - Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

Jennifer

Jennifer Wagstaffe er uddannet balletdanser fra Central School of Ballet i London og er til daglig danser på Tivoli Ballet Teater. Hun er certificeret Pilates Matwork og Reformer instructor fra Balanced Body og fra 2015 fast tilknyttet Moving Mensch Pilates.


Om sin tilgang til Pilates udtaler hun:

"Pilates har gjort en stort forskel for både mig og min karriere, og jeg ønsker at give den kundskab videre. Jeg kan godt lide, at man i Pilates, ligesom ballet, aldrig er færdig, der er altid en ny udfordring. Det er en rejse som man aldrig blive træt af".


Jennifer har netop uddannet sig i Dance for Parkinson's.

Rikke

Rikke har dyrket gymnastisk hele sin barndom/ungdom og som 13 årig startede hun med at undervise børn og  siden herre- og damehold.

Efter mange års pause og en rygskade, startede Rikke til Pilates her hos Moving Mench. I 2016 uddannede Rikke sig som Pilates underviser fra Body control. Udover at undervise arbejder Rikke som Zoneterapeut og som privatflyskoordinator.


Da mange oplever stress, jag og dumme arbejdsstillinger I hverdagen, får man i Rikkes timer lov til at fokusere og gøre noget godt for på sig selv. Hun har meget fokus på udstrækning, at ryggen bliver bevæget godt igennem i alle retninger. Ligeledes er der fokus på vejrtrækning, balance, styrke og at der er en god stemning med plads til et godt grin.

Dorte


Dorte er studiets mest erfarne og rutinerede underviser. Hun er uddannet hos Alan Herdman i London og har bl.a. undervist i foreningsregi, hos Body Control Studio mv. Hun har været tilknyttet Moving Mensch Pilates som vikar siden 2010 og er nu tilknyttet studiet som fast underviser.

Hun er uddannet på Skolen for Moderne Dans og har i 20 år turneret med scenekunst i ind- og udland.


underviser i Pilates og  fascia orienteret træning og videreuddanner sig bl.a. inden for Z-health.