Nyheder

Nyheder

Nyheder

Vi søger ny Pilatesinstruktør

Vi har travlt og udbygger udbuddet af timer og søger derfor nye instruktører til vores studie. Studiet ligger i Vanløse, København, kun 15 minutter med Metro fra indre København. Vi leder derfor efter en eller flere nye kolleger der vil indgå i vores fantastiske team af undervisere. Vi lægger vægt på at finde det rigtig personlige match og finde undervisere der passe godt til studiet, teamet og vore kunder.VI ser gerne at:

Du har en certificering i Pilates matwork og gerne i Reformer fra international anerkendt uddannelse.

Du har allerede erfaring som underviser.

Du underviser med professionalisme, glæde og nærvær.

Du er (meget) mødestabil.

Du skal kunne undervise aften og weekend.

Du må gerne være indstillet på at dække vikartimer for dine kolleger i studiet.

Vi tilbyder arbejde i veletableret og dejligt studie i stadig rivende udvikling.

Lækre faciliteter med masser af lys og plads.

Dygtige og søde kolleger og mulighed for god faglig sparring.

Rigtig god stemning blandt undervisere og kunder.

Arbejdet er timelønnet

Tiltrædelse senest januar 2016.

Løn efter kvalifikationer.


I studiet arbejder vi primært med udgangspunkt i Body Control Pilates principper. Vi indgår som en del af Body Control Pilates danske Teacher Trainer Team, og er opdaterede i udviklingen af Pilates og relaterede træningsformer og -principper. Vi underviser primært i matwork, men tilbyder også ene- og duettimer med brug af reformer/tower og chair.


Er det noget for dig skriv en mail til charlotte@movingmensch.dk med et par linier om dig selv, din uddannelse/certificering og erfaring med Pilates

Intro

Har du ikke har gået til Pilates før, anbefaler vi en introtime, for at du kommer godt i gang med Pilates. Her bliver du præsenteret for grundprincipperne, og du får en fornemmelse af Pilates teknikken.
På intro- og begynderhold trænes grundprincipperne grundigt, for at du bliver fortrolig med Pilates teknikken og får det bedste udbytte af træningen.