Fascia-/bindevævstræning

Fascia- orienteret træning Kroppens bindevæv, fascierne, er i fokus i denne træning. Bindevævet omgiver muskler, organer og alle kroppens indre strukturer som en våddragt.At træne med fokus på netop denne våddragt - og altså at bevæge og strække fascierne - er et suverænt supplement til en træningspraksis, der fokuserer på kontrol og styrke.Efter en kort opvarmning, der sætter kroppens kernetemperatur i vejret, arbejder vi med bløde, glidende bevægelser i stillinger tilpasset din krops formåen. Gennem enkle øvelser og gentagelser bliver alle kroppens lag bevæget, strakt og bøjet igennem, og vi slutter hver time med afspænding. En udfordrende træningstime med fokus på bevægelighed og velvære. Træningen foregår til behagelig musik.
NB! Holdet i Fascia-træning er ikke egnet, hvis du har osteoporose, hypermobilitet eller lidelser i rygsøjlen som fx. prolaps eller spondylolistese.

Book en prøvetime på Fascia Focus

Book nu
Vil du prøve Pilates?

Vil du prøve Pilates?

Har du tidligere prøvet Pilates, kan du booke dig på et hold i vores online booking; ellers anbefaler vi at du booker en gratis introtime.

Læs mere
Vores hold

Se vores andre hold

Vi har Pilateshold for alle fra begyndere til øvede, teenagere, såvel som gravid- & efterfødselshold. Er du  til træning på Reformeren, har vi duet- & enetimer.

Læs mere
Kontakt os

Kontakt

Kunne du tænke dig at prøve Pilates, eller har du spørgsmål – så kontakt os her.Læs mere

" Hos Moving Mensch oplever jeg en utrolig professionel og engageret tilgang til Pilates. Samtidig er der altid en afslappet og hyggeligt. Pilates giver mig en meget større kropsbevidsthed, hvilket hjælper mig til at yde mit bedste og have overskud i hverdagen."

Nina S

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

" Vi har stor fornøjelse af Pilates, der hjælper med til at holde smidigheden ved lige, kroppen fri for spændinger og knogler på rette sted. Desuden er vi som mor og datter glade for at have en fælles interesse, som giver os mulighed for kvalitetstid sammen på en sjov og givende måde."

Rosalia og Lone

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse