Hvad er Body Control Pilates?

The Body Control Pilates metode er baseret på Joseph Pilates principper. Formålet er, at alle skal kunne træne sikkert og effektivt og få maksimalt udbytte af Pilates. Som udgangspunkt har Body Control Pilates fokus på at øge din kropsbevidsthed, så du kan opnå den bedst mulige forståelse af teknikken. Undervisningen indfører dig i Pilates´ grundprincipper og avancerer videre til de klassiske øvelser skabt af Joseph Pilates selv.

Som certificerede undervisere er vi medlemmer af Body Control Pilates Association, der sikrer at undervisere over hele verden har samme høje standard og kvalitet. Vi er forpligtede til at følge den nyeste udvikling og research, og har adgang til et omfattende program af certificeringskurser og workshops.

For mere information om Body Control Pilates

Historien om Pilates

- Fra Contrology til Pilates

Pilates er langt fra et moderne fænomen. Træningsmetoden blev udviklet af tyskeren Joseph Hubertus Pilates i starten af det tyvende århundrede. Med fysisk træning overvandt han sin skrøbelighed, efter at han som barn led af astma, engelsk syge og gigtfeber.


Under 1. verdenskrig blev han interneret på Isle of Man og genoptrænede her sårede soldater. Efter krigen emigrerede han til USA, og i 1926 åbnede han et træningsstudie i New York. Hans metode blev hurtigt anerkendt i danse-, film- og sportsverdenen.


Pilates fandt inspiration i både vesterlandsk og østerlandsk træning og filosofi. Dette kombinerede han i et træningssystem, der senere blev opkaldt efter dets grundlægger, og som sigter mod at træne både krop og sind på en og samme tid.