Du kan også træne online med Moving Mensch Pilates

Vil du supplere din træning i studiet med ekstra træning derhjemme, skal du i gang efter en lang pause eller vil du måske have os "med" på
ferie, så prøv vores nye online univers - Moving Mensch Pilates - Online Studio!


Vi har gjort det let for dig at træne hjemme, eller når du er på farten. Med et abonnement får du ubegrænset streaming af over 200 Pilates og
træningsvideoer - og der er flere på vej.

Få 7 dages gratis prøveperiode på https://movingmensch.vhx.tv/

Under vores lange Corona-nedlukning gik vi i studiet for at optage videoer og for at live streame til studiets kunder. Det blev til mange hundrede
trænings- og Pilatesvideoer. Dem har vi gjort tilgængelige på vores nye online platform Moving Mensch Pilates - Online Studio.


Videoerne er inddelt i kategorier, så du nemt kan variere din træning i forhold til dine behov - og hvad du har lyst og tid til.
Du kan let søge på varighed, underviser, udstyr, fokusområde, tema, niveau - eller bare gå til all round pilates kategorien, hvis du ikke lige ved hvad du skal vælge.


Vi underviser i videoerne, som vi gør i studiet i Vanløse; i en afslappet tone, og med det nærvær og den professionalisme, der for længst er blevet vores signatur. Derfor kalder vi det for vores online studio.


Prøv vores nye online træningsunivers her: https://movingmensch.vhx.tv/
Du kan få 7 dages gratis prøveperiode og derefter vælge måneds- eller årsabonnement. Herefter koster abonnementet 149,- pr. måned eller 1249,- pr. år.

Rigtig god fornøjelse - vi ses online!
Moving Mensch Pilates


Obs! Vi benytter online video- og abonnementsplatformen Vimeo OTT, derfor vil abonnementskøb til https://movingmensch.vhx.tv foretages
gennem Vimeo og kommunikation ved køb derfor foregå på engelsk. Husk selv at afmelde dit abonnement, såfremt du ikke ønsker at benytte servicen efter din 7 dages prøveperiode eller når du ønsker at stoppe dit abonnement. Vi kan desværre ikke afmelde abonnementet for dig.

0
Feed