Mød Birthe Brosolat - underviseren på vore "Bliv klogere på din krop" forløb.

Birthe Brosolat er Movemnet Educator, uddannet Pilates Master Teacher i matwork og studio equipment fra Body Control Pilates i London. Derudover er hun certificeret i The Franklin Method. Hun er medlem af The Body Control Teacher Trainer Team Scandinavia, som uddanner pilateslærere i Norden. Birthe har mere end 35 års erfaring i at undervise i kropstræning. Hun er fast underviser hos Moving Mensch Pilates.Her kan du læse hvad tidligere deltagere har udtalt om på vores "Bliv Klogere på din krop" forløb:


"Forløbet gav mig indblik i kroppens bevægelser, anatomi og bedre forståelse af hvad der sker under diverse øvelser. Samt forskellen på hvilke muskler/lednman bruger alt afhængig af ens bevidsthed og fokus/tanker."

"Jeg har fået en bedre viden om hvordan kroppen ‘hænger sammen’, hvilket gør det muligt at udføre øvelserne korrekt"

"Forløbet havde en rigtig god balance imellem teori og øvelser. Jeg blev klogere af at se knoglerne og deres bevægelser i forhold til hinanden."

Andre deltaget har fremhævet følgende:

"Måden som Birthe*formåede at "visualisere" en hensigtsmæssig bevægelse på."

"Birthes* evne til at formidle samt forståelsen af hvor lidt der egentlig skal til for at afhjælpe problemerne, bare man ved hvad man skal gøre."

0
Feed