Invitation til Åbent Hus lørdag d. 19. januar 2019

INVITATION TIL


ÅBENT HUS
HOS MOVING MENSCH PILATES
LØRDAG D. 19. JANUAR KL. 14.00-16.30

Vi holder ved vores vinter-tradition og inviterer igen i år til
Åbent Hus hos Moving Mensch Pilates lørdag d. 19. januar kl. 14.00-16.30

Du kan eftermiddagen igennem få en hyggelig snak med os i Loungen og nyde en kop kaffe, te og lidt lækkerier.
Du kan selvfølgelig også tilmelde dig en af dagens gratis workshops eller få en prøvesession på Reformeren. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af dagens workshops.

Program for Åbent Hus:


Studie 1
14.00-14.40Dynamic Core v/ Birthe(ikke egnet for begyndere eller hvis du har skader)
14.50-15.30 Fascia Focus v/ Dorte
15.40-16.20Grønne Bolde v/Ditte

Studie 2
14.00-14.40Pilates Basics v/ Rikke (intro for begyndere)
14.50-15.30Vinyasa Yoga v/ Benedikte

Studie 3
14.00-16.30"Pilates på Reformeren"
Eftermiddagen igennem er der prøvesessions på Reformeren á 25 minutter v/Ditte, Dorte og Birthe. (Erfaring med Pilates nødvendig).

Tilmelding til Åbent Hus workshops og Reformer timer er nødvendig! Tilmeld dig i online booking allerede nu! Du kan tilmelder dig de gratis workshops og duettimer under "Åbent Hus Studie 1", "Åbent Hus Studie 2"eller "Åbent Hus studie 3 Duet/reformer".

Vi glæder vi os til at se dig!

Mange hilsner
Ditte, Dorte, Birthe, Rikke, Jennifer, Benedikte, Lea og Charlotte


Beskrivelse af dagens workshops:


Dynamic Core: Der er gang i tempo og træning i Dynamic Core, når kroppens center bliver aktiveret og styrket på en funktionel måde (uden de sædvanlige mavebøjninger) ved bl.a. at bruge håndvægte og toning balls. (Timen er ikke egnet til begyndere eller personer med skulder- og nakkeskader.)


Fascia Focus: Træningen, der giver både energi, velvære og et smil på læben. Med en kort opvarmning (til velkendt popmusik), sættes kroppens kernetemperatur i vejret og kroppens bindevæv (fascierne) arbejdes igennem med bløde, glidende bevægelser således alle kroppens lag bliver strakt og bevæget. (Alle niveauer er velkomne).
Pilates Basic/intro:En god time til dig der ikke har prøvet Pilates før, eller til dig som har brug for at mærke kroppen og komme "back to basic" igen. Du bliver guidet godt igennem grundprincipper og - øvelser, og får god en fornemmelse af hvad Pilates er. (God begynder time).

Grønne Bolde/Elastic Stability: Via stræk og mobilisering med ruller og bolde opnås friere bevægelse, mere elasticitet i kroppens bindevæv, og dermed bedre grundlag for både styrke og stabilitet. (Alle niveauer er velkomne).

Duet/reformer: Reformeren er et af Joseph Pilates originale maskiner, der med modstand og feedback fra maskinen giver dig en anden oplevelse af kroppen og en anden pålevelse af, hvordan man ogsåkan træne Pilates. (Erfaring med Pilates anbefales).


Vinyasa Yoga:
Her kan du få en smagsprøve på et traditionelt vinyasa yoga program, med opvarmning, solhilsner og timen afsluttes med udstræning. (Alle niveauer er velkomne).

0
Feed