Foredrag og fredagshygge

Foredrag og fredagsbar

MOVING MENSCH PILATES INVITERER TIL FREDAGSBAR

Fredag d. 23. februar, d. 16. marts & d. 13. april kl. 17.00-19.00


I løbet af 3 fredage inviterer vi dig til en række praktiske foredrag og fredagshygge, hvor vi vil give dig indblik i lidt flere af kroppens detaljer.

Måske hører du i Pilatestimerne din underviser bruge begreber som Fascia eller Bindevæv, og du er ikke helt sikker på hvad det egentlig er, og selv om du har en ret god fornemmelse af hvad f.eks. dit hofteled og skulderled kan, så går vi lidt dybere end vi kan nå i løbet af en almindelig Pilatestime. Vi giver dig en teoretisk baggrund og ved hjælp af visualisering og enkelte øvelser en fornemmelse af, hvordan du mere effektivt bruger dine led i din hverdag og din træning.

Foredragene er ved Birthe Brosolat og er efterfulgt af vin og fredagshygge i loungen med hygge og snak om løst og fast.
FREDAGSBAR OM FASCIA - FREDAG D. 23. FEBRUAR KL. 17.00-19.00 


Hvad er det der fascia for noget? Er det noget nyt? Hvor sidder det og hvad skal jeg bruge det til? Hvordan får jeg fascia’en aktiveret, når jeg træner? Og kan jeg overhovedet få den aktiveret med pilates?

Det og meget mere, kan du få svar på, hvis du kommer til Fredagsbar d. 23. februar, her vil Birthe give dig en større forståelse af, hvad bindevæv egentlig er.

Pris: 120,- Tilmeld dig nu ved at betale online. Betaling er bindende og kan ikke refunderes. Kom til 3 x fredagsbar for 250,- (Der kan ikke benyttes erstatningstimer til Fredagsbar).

Foredraget er af 60-75 min. varighed efterfulgt af fredagshygge i loungen frem til kl. 19.00 og der vil forekomme praktiske øvelser i løbet af foredraget.


SÆT X I KALENDEREN!!!
Fredagsbar den 23. februar - Fascia
Fredagsbar den 16. marts - Bækken/ryg
Fredagsbar den 13. april - Skulder/nakke
Foredragene er af ca. 60-75 minutters varighed efterfulgt af hygge i Loungen frem til kl. 19.00.

0 0
Feed