Bliv klogere på din krop - træning med fokus på Skulder & Nakke

4 x holdtræning “Hjælp til selvhjælp til et mere smidigt bækken og en mere bevægelig ryg”
Torsdage d. 3., 17., 24. og 31. maj fra kl. 19.30-20.45


Måske hører du i pilatestimerne din underviser tale om ”spænd af i skulder og nakke” eller ”tag ørene væk fra skuldrene”, men du er ikke helt sikker på, hvad, det er du skal gøre og hvor du skal gøre det. Over 4 gange stiller vi skarp på skulder- og nakkeområdet på en måde, som vi ikke kan nå i løbet af en almindelig pilatestime.

Du får bl.a. svar på:
· Hvorfor føles det, som om skulderne altid sidder oppe ved ørerne? Eller gør de det rent faktisk?
· Hvor sidder mit skulderled egentligt? Og hvorfor kan det være en god ide at vide det?
· Hvordan hænger skulderne og nakke sammen?
· Hvad har den måde jeg står og går på at gøre med, hvordan kan jeg lære at slappe af i skulder- og nakkeområdet?

Derudover får du forklaret anatomien på et let forståeligt sprog, og du bliver guided med visualiseringer og enkle øvelser til at få en bedre en fornemmelse af, hvordan du bevæger dine skuldre og nakke mere effektivt i din hverdag og din træning, så du kan undgå at spænde for meget op.

Denne workshop er for dig, som …
· syntes, at dine skulder og nakke altid føles spændte og stive
· døjer med resterne af en skade i skulder- og nakkeområdet, som bare bliver ved med at drille - men du har ikke en akut skade
· har lyst til at fordybe sig og få en bedre forståelse for, hvordan din krop er skruet sammen, så du fremover kan hjælpe dig selv, når dine skuldre og din nakke føles spændte.

På workshoppen vil du få …
· kendskab til anatomien i nakke og skuldrene – lidt teori hjælper altid på forståelsen …
· indsigt i, hvad hjernen har at gøre med kropstræning.
· individuel korrektion, så du ved mere konkret, hvad du skal være opmærksom på, når du træner.
· mulighed for at stille alle de spørgsmål om skulderne og nakken, som vi ikke kan nå i pilatestimerne.
· indsigt i, hvorfor vejrtrækningen spiller sådan en vigtig rolle
· tid til lave pilatesøvelserne i et roligt tempo og med mere forklaring, så du bedre kan følge med i og forstå, hvad det er du gør, når du laver øvelsen.

Tilmeld dig ved at betale online. Pris 4 x 740,- . Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke, medmindre holdet ikke kan gennemføres. Der kan ikke benyttes erstatningstimer, ejheller får man erstatningstimer ved udeblivelse og afbud.

Sådan foregår det …
I denne holdtræning kombinerer vi øvelser fra pilates med formidlingsmetoden ”The Franklin Method” – du vil få en introduktion til ”The Franklin Method” undervejs i forløbet. Vi starter timen med enkle ”løsne op-øvelser”, som du nemt kan integrere i din dagligdag. Derefter bliver du introduceret til dele af anatomien i skulder- og nakkeområdet, som vi straks omsætter til praktiske øvelser. Vi kommer til at bruge de grønne bolde og elastikken til øvelserne.


Tid og sted …
Holdet starter den 03.05.2018 og kører over 4 gange om torsdagen fra kl. 19.30-20.45 (bemærk, at timen varer 75 minutter) i vores dejlige lokaler hos Moving Mensch Pilates, Jernbane Allé 45, 2. sal, 2720 Vanløse.

Din underviser …
Birthe Brosolat er uddannet Pilates Master Teacher i matwork og studio equipment fra Body Control Pilates i London. Derudover er hun certificeret i The Franklin Method Level 1. Hun er medlem af The Body Control Teacher Trainer Team Scandinavia, som uddanner pilateslærere i Norden. Birthe har mere end 30 års erfaring i at undervise i kropstræning. Hun startede selv med at træne pilates for 16 år siden, da hun opdagede, at hun på den måde kunne få styr på sine egne skulder-, nakke og rygproblemer. Hun oplever at kombinationen mellem The Franklin Method og pilates er nøglen til vedvarende forandring i kroppen.

0
Feed