Bliv klogere på din krop - træning med fokus på bækken og ryg

Workshop - 4 x træning

“Hjælp til selvhjælp til et mere smidigt bækken og en mere bevægelig ryg”

Torsdage d. 5, 12, 19 og 26. april fra kl. 19.30-20.45


- få en større bevidsthed om, hvordan du kan hjælpe dig selv, når du har ondt i ryggen eller hofterne

Måske hører du i pilatestimerne din underviser tale om ”stabilisér dit bækken”, ”mærk din rotation i brystryggen” eller ”brug din bækkenbund”, men du er ikke helt sikker på, hvad, det er du skal gøre og hvor du skal gøre det. Over 4 gange stiller vi skarp på bækkenet og rygsøjlen på en måde, som vi ikke kan nå i løbet af en almindelig pilatestime.

Du får bl.a. svar på:


 • Hvor sidder hofteleddet og hvorfor er det vigtigt at vide? 
 • Hvad er det med det der korsben?
 •  Hvilken rollespiller bækkenbunden?
 • Hvordan spiller rygsøjlen og bækkenet sammen? 
 • Hvorfor kan et bevægeligt bækken være nøglen til at afhjælpe rygsmerter?

Derudover får du forklaret anatomien på et let forståeligt sprog, og du bliver guided med visualiseringer og enkle øvelser til at få en bedre en fornemmelse af, hvordan du bevæger dit bækken og din rygsøjle mere effektivt i din hverdag og din træning, så du kan undgå rygproblemer.

Denne workshop er for dig, som …


 • har en ømlænd, ryg eller hofter
 • døjer med resterne af en skade ryggen eller omkring bækkenet og ryggen, som bare bliver ved med at drille - men du har ikke en akut skade.
 • har lyst tilat fordybe sig og få en bedre forståelse for, hvordan din krop er skruet sammen, så du fremover kan hjælpe dig selv, når du har ondt i ryggen eller i hofterne. 

På workshoppen vil du få …


 • kendskab tilanatomien i bækkenet og rygsøjlen – lidt teori hjælper altid på forståelsen …
 • indsigt i, hvad hjernen har at gøre med kropstræning.
 • individuel korrektion, så du ved mere konkret, hvad du skal være opmærksom på, når du træner
 • indsigt i, hvorfor vejrtrækningen spiller sådan en vigtig rolle
 • mulighed forat stille alle de spørgsmål om bækkenet og rygsøjlen, som vi ikke kan nå i pilatestimerne.
 • tid til lavepilatesøvelserne i et roligt tempo og med mere forklaring, så du bedre kan følge med i og forstå, hvad det er du gør, når du laver øvelsen

Tilmeld dig ved at betale online. Pris 4 x 740,- . Tilmeldingen er bindende og refunderes ikke, medmindre holdet ikke kan gennemføres. Der kan ikke benyttes erstatningstimer, ejheller får man erstatningstimer ved udeblivelse og afbud.


Sådan foregår det …

I denne holdtræning kombinerer vi øvelser fra pilates med formidlingsmetoden ”The Franklin Method” – du vil få en introduktion til ”The Franklin Method” undervejs i forløbet. Vi starter timen med enkle ”løsne op-øvelser”, som du nemt kan integrere i din dagligdag. Derefter bliver du introduceret til dele af anatomien i bækkenet og
ryggen, som vi straks omsætter til praktiske øvelser. Vi kommer til at bruge de grønne bolde og elastikken til øvelserne.

Tid og sted …
Holdet starter den 5. april 2018 og kører over 4 torsdage i april fra kl. 19.30-20.45 (bemærk, at timenvarer 75 minutter) i vores dejlige lokaler hos Moving Mensch Pilates, Jernbane Allé 45, 2. sal, 2720 Vanløse.

Din underviser …
Birthe Brosolat er uddannet Pilates Master Teacher i matwork og studio equipment fra Body Control Pilates i London. Derudover er hun certificeret i The Franklin Method Level 1. Hun er medlem af The Body Control Teacher Trainer Team Scandinavia, som uddanner pilateslærere i Norden. Birthe har mere end 30 års erfaring i at undervise i kropstræning. Hun startede selv med at træne pilates for 16 år siden, da hun opdagede, at hun på den måde kunne få styr på sine egne skulder-, nakke og
rygproblemer. Hun oplever at kombinationen mellem The Franklin Method og pilates er nøglen til vedvarende forandring i kroppen.

0 0
Feed