Moving Mensch for instruktører

På denne side kan du følge med i hvilke kurser og arrangementer vi afholder for fagfolk.

Holistic Anatomi & Fascia Movement

Workshop med Zachery Dacuk (USA)
17. & 18. juni 2017

Det Praktiske:

Tid og Sted:
Lørdag d. 17. juni kl. 11.00-18.00 & søndag d. 18. juni kl. 10.00-17.00 (incl. 1 times frokostpause) hos Moving Mensch Pilates, Jenbane Allé 45 G 2. sal., 2720 Vanløse

For fagfolk: 

Workshoppen er for dig der underviser i bevægelse såsom Pilates, Yoga eller lignende.
 

Pris:
Pris for 2 dages workshop: 3650,-


Tilmelding og betaling:
Book din plads på workshoppen ved at betale online, der er et begrænset antal pladser så tilmeld dig allerede nu! Bemærk at tilmeldingen er bindende og beløbet ikke kan refunderes. Der betales samlet for begge dage.

Workshoppen gennemgår:


Holistisk anatomi:
Beskrivelsen af de forskellige anatomiske lag, som fascia, hud, muskler, knogler, væske og deres indbyrdes forhold til hinanden, og betydningen af disse forhold i bevægelse, healing og sundhed.

Anatomiske koncepter:
Det gyldne æg/Golden EggDe fire søjler/ The four pillars of the spine

Facsia og bevægelse:
Superficial Fascia Release & Muscular Fascia Release

Mere om workshoppen:

Workshoppen vil give dig en dybere forståelse for kroppens strukturer som hud, bindevæv, muskler, og knogler og især for deres indbyrdes forhold til hinanden. Du får værktøjer til at gå på opdagelse i disse lag og til at genkende stukturenes sammenhæng i positur og kropsholdning.

Igennem århundreder har vi tillært os anatomi ud fra forståelsen af hver enkel del af kroppen. Hvad der dengang var banebrydende, virker nu en oversimplificeret måde at forstå kroppen på. I denne anatomiworkshop skifter vi perspektiv og fokuserer på sammenhængen, integrationen og forholdet mellem kroppens dele og lag. Og ved at forstå sammenhængen, blive bedre guide os selv, og andre igennem bevægelse.


Udover anatomien og værktøjerne kommer vi til at se nærmere på, hvad der sker med fascia, når vi bevæger os. Hvordan kan vi bedst mærke bindevævetog forandre det? Vi kommer til at redefinere stretching og overføre konceptet til de behov, som vi har i det 21. århundrede. Ved at lære at lytte mere opmærksom til kroppen opnår vi de færdigheder, som skal til, for at skabe en virkelig forandring i kroppen.

Om Zachery Dacuk:


Zachery Dacuk har udviklet ”Conscious Embodiment Training” ved at integrere 15 års arbejde indenfor manuel terapi, yoga og anatomistudier. Denne træning kombinerer en eksperimentel og holistisk måde at opleve kroppen på med holdningsanalyser og innovative bevægelser, som frigør bindevævet. Zach har haft muligheden for at undervise denne træning på et internationalt plan fra Body Control Pilates i London til Studio Yoggy i Tokyo og andre steder i verdenen.


Zach har skabt anatomipensa and manualer for yogaprogrammer og studenter i hele USA for anerkendte yogalærere, som Schuyler Grant, Nikki Costello og Ame Wren. 


Har siden 2002 arbejdet som manuel behandler, hvor han integrerer forskellige principper i sine behandlingsforløb: Kinesis Myofasicia Integration (KMI), Shiatsu, manipulation af bindevævet og yoga. Han er uddannet massør (LMT) og yogalærer (RYT), og han er derudover medlem af The International Association of Structural Integrators (IASI). Han har i sit arbejde mentorer som Thomas Myers, Gil Hedley og Elena Brower. I løbet af sine uddannelser er Zach gået på opdagelse i yoga, pilates, Gyrotonic™,afrikansk dans og kampsport.

Læs mere om Zachey Dacuk på Facebook eller hans website