Teen Pilates

Teen Pilates er for unge fra 12 til 16 år. Vi træner på små hold, og ved brug af små redskaber som bolde, ruller og ringe, gør vi træningen alsidig, udfordrende og sjov. Pilates er for alle, uanset om du i forvejen dyrker anden motion eller du skal til at gå i gang nu. Med Teen Pilates opnår du bl.a. en bedre koncentrationsevne og forbedrer både din kropsholdning og -forståelse. En Teen introtime er en god idé, og sammen finder vi ud af, om Pilates er noget for dig! Prøv det! Unge under 18 år skal have skriftlig tilladelse fra deres forældre for at kunne deltage. Vi kan desværre ikke tilbyde Teen Pilates i vinteren 2022/23.

Kontakt os for en gratis prøvetime på Teen Pilates

kontakt os
Vil du prøve Pilates?

Vil du prøve Pilates?

Har du tidligere prøvet Pilates, kan du booke dig på et hold i vores online booking; ellers anbefaler vi at du booker en gratis introtime.

Læs mere
Vores hold

Se vores andre hold

Vi har Pilateshold for alle fra begyndere til øvede, teenagere, såvel som gravid- & efterfødselshold. Er du  til træning på Reformeren, har vi duet- & enetimer.

Læs mere
Kontakt os

Kontakt

Kunne du tænke dig at prøve Pilates, eller har du spørgsmål – så kontakt os her.Læs mere

" Hos Moving Mensch oplever jeg en utrolig professionel og engageret tilgang til Pilates. Samtidig er der altid en afslappet og hyggeligt. Pilates giver mig en meget større kropsbevidsthed, hvilket hjælper mig til at yde mit bedste og have overskud i hverdagen."

Nina S

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse

" Vi har stor fornøjelse af Pilates, der hjælper med til at holde smidigheden ved lige, kroppen fri for spændinger og knogler på rette sted. Desuden er vi som mor og datter glade for at have en fælles interesse, som giver os mulighed for kvalitetstid sammen på en sjov og givende måde."

Rosalia og Lone

Moving Mensch Pilates Studie i Vanløse