INVITATION TIL ÅBENT HUS

HOS MOVING MENSCH PILATES
LØRDAG D. 21. JANUAR KL. 14.00-16.00

Efter et par års corona-aflysninger kan vi endelig genoptage vores vinter-tradition og inviterer derfor til Åbent Hus hos Moving Mensch Pilates, lørdag d. 21. januar kl. 14.00-16.00

Tilmeld dig en af dagens gratis workshops eller få en prøvesession på Reformeren. Du kan eftermiddagen igennem få en hyggelig snak med os i Loungen og nyde en kop kaffe, te og lidt lækkerier. Nedenfor finder du en kort beskrivelse af dagens workshops.

Program for Åbent Hus
Studie 1
14.00-14.45 Dynamic Core v/ Birthe (ikke egnet for begyndere eller hvis du har skader)
15.15-16.00 Pilates/Barre Fusion v/ Jennifer

Studie 2
14.00-14.45 Magic Cirkle v/ Lisa
15.15-16.00 All round Pilates v/ Marie-Claire

Studie 3
13.10-13.55 "Pilates på Reformeren" v/Lisa
14.00-14.45 "Pilates på Reformeren" v/Malene
15.15-16.00 "Pilates på Reformeren" v/Helle
Duet/prøvesessions på Reformeren á 45 minutter v/Lisa, Helle og Malene. (Erfaring med Pilates nødvendig).

"Kaffepause og hygge i Loungen"
14.45-15.15

Tilmelding til Åbent Hus workshops og Reformer timer er nødvendig! Tilmeld dig i online booking allerede nu! Du kan tilmelde dig de gratis workshops og duettimer under "Åbent Hus Studie 1", "Åbent Hus Studie 2" eller "Åbent Hus studie 3 Duet/reformer".

Vi glæder vi os til at se dig!

Mange hilsner
Birthe, Dorte, Jennifer, Marie-Claire, Helle, Malene, Lisa og Charlotte
Dynamic Core: Der er gang i tempo og træning i Dynamic Core, når kroppens center bliver aktiveret og styrket på en funktionel måde (uden de sædvanlige mavebøjninger) ved bl.a. at bruge håndvægte og toning balls. (Timen er ikke egnet til begyndere eller personer med skulder- og nakkeskader.)

Magic Cirkle: Magic cirkle er et af Joseph Pilates originale props, og et i rækken af alsidige, men også udfordrende små redskaber. Med Magic cirkle bliver kroppen udfordret til at arbejde lidt ekstra i øvelserne. (Alle niveauer er velkomne).

Pilates/Barre Fusion: Pilates/barre er inspireret af ballet bevægelser sammensat med Pilates øvelser. I denne mini time får du pulsen op, forbedre udholdenhed og udfordre koordinering, med sjove kombinationer til musik. (Ballet erfaring er ikke nødvendig).

All Round Pilates: All round, er bare en rigtig god pilaestime, som du allerede keder det fra studiet, hvor hele kroppen trænes igennem. (Alle niveauer er velkomne).

Duet/reformer: Reformeren er et af Joseph Pilates originale maskiner, der med modstand og feedback fra maskinen giver dig en anden oplevelse af kroppen og en anden pålevelse af, hvordan man også kan træne Pilates. (Erfaring med Pilates anbefales).

0
Feed